Erdek'te cinayet

Erdek

Dozer operatörü Cenk Atlı(25)`i sırtından bıçaklanarak öldürdü. Arkadaşı Serkan





......Erdek`te Çakallar olarak tanınan ailenin adam öldürmeye teşembüsten sanık en küçük ferdi Efekan Güzeller(20) ile arkadaşı Mert Mandacı(17) Dozer operatörü Cenk Atlı`yı(25) sırtından bıçaklayarak öldürdürmek, arkadaşı Serkan Katrancı`yı(24) yaralamaktan göz altına alındılar.

Erdek'te Emniyet tarafından geniş çaplı soruşturulan korkunç cinayet Otogar akaryakıt istanyonu önünde akşam gece yarısından sonra meydana geldi.

Erdek'te Çakallar olarak tanınan ailenin en küçük ferdi, silahla adam öldürmeye teşebbüsten hükümlü iken kefalet ile serbest kalan Efekan Güzeller(20) beraberindeki arkadaşı Mert Mandacı (17) ile birlikte Otogar' da alkol aldıktan sonra etrafa verdikleri rahatsızlıktan sonra caddeden Otogar akaryakıt istasyonuna doğru giderken, yanlarından geçmekte olan Serkan Katrancı`ya ait özel otomobilin su sıçrattığı gerekçesi ile küfürleşme ile başlayan olay can kaybı ile son buldu.

Kendilerine küfredildiği gerekçesi ile otomobilini durdurarak aşağıya inen Cenk Atlı (24) Serkan Katrancı (24) ve Halim Babadağ`a (23) bıçakla sandıran Efekan Güzeller (20) ``Çakal`` ile arkadaşı Mert Mandacı(17) Ertaş Madencilikte Dozer Operatörü olarak çalışan Cenk Atlı (24) ün ölümüne,  Serkan Katrancı (24) nın yaralanmasına neden oldular.

Geçtiğimiz yaz sezonunda Erdek çay bahçesi önünde balıkçılık yapan Ali Kaplan'a silahla ateş edip, Ali Kaplan'ın atik davranıp kendisini denize atması suretiyle kurtulması ardından yakalanarak adam öldürmeye teşebbüsten ceza evine konan ve ardından çıkarıldığı mahkemece kefaletle serbest bırakılan  ‘'Çakal'' lakaplı Efekan Güzeller(20) ile arkadaşı Mert Mandacı olaydan sonra saklandıkları yerde polis tarafından yakalandılar.

Cenk Atlı'yı bıçakla arkasından vurmak suretiyle öldürmek, Serkan Kanyarcı(24)ü yaralamaktan haklarından hazırlanan soruşturma dosyası
ile şu saatlerde adliyeye sevk edilmesi beklenen cinayet sanıkları Efekan Güzeller (Çakal) ile Mert Mandacı cinayet savunmalarında gerekçe olarak otomobilin sıçrattığı çamurdan üstlerinin kirlenmesini gösterdikleri öğrenildi.












demokrat
7.12.2012 11:16:42
Böyleleri çakal falan değil,pislik sırtlanlar,asalaklar.Adam öldürmeyi sinek öldürmekle karıştıranlar.Bunlar sadece Erdekte değil son yıllarda her yerde varlar.Devletin bu gibi magandaları islah etmek için acil önlemler alması lazım.Bir çok günahsız bi gayrı hakkına bu şakilerin elleriyle ölüme yollanıyor.

ece gök
8.12.2012 12:27:16
Allah hepsinin belasını versn tertemiz çocugu yaktılar ailesine ateş düşürdüler inş. hakkettikleri cezayı alırlar

erdek
8.12.2012 15:05:51
herşey bir yana olan bitenden sonra birde sagda solda kendilerini daha da güçlü hisseder gibi gezmeleri beni deli ediyor bunları yetiştiren aileleri asacaksın baştan

gabriel adams
8.12.2012 18:31:08
yanındaki delikanlılar kedi gibi arabaya pusmuslar nerde o deliiikanlılar

peri
9.12.2012 00:11:00
banabak gabrıel nasıl bole yorum yapabılıosun sen adam ol adam olayın aslını bılıomusun yasadınmı olayı sen, sende o delıkanlılar kadar adam olsan keske yazık burda kendını bılmezler tarafında cınayete kurban gıden bır genc var. yazık sen buna uzulmezken yanlarındakılere mı takıldın.dusun bu kendını bılmezler gıbıler sennde sevdıklerınnde canını yaksa bole bı yorum yapblrmısın acaba...

gabriel adams
9.12.2012 11:26:29
neymiş olayın gerçeği?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı